Referencer
& testimonials

Indsigt og forståelse

Udgangspunktet for mig er ved enhver opgave altid en grundig indsigt i mine kunders virkelighed. Alle kunder er forskellige og forventningen til output af en opgave differentierer fra kunde til kunde.

Derfor er det essentielt for mig at sætte mig grundigt ind i din virksomhed og forstå udfordringer og muligheder. Derved opnår vi sammen den bedst mulige løsning – skræddersyet til dig.

en uforpligtende snak

Skal vi starte et samarbejde?

Lad os tage en snak om hvordan vi sikrer dig en kommerciel og troværdig løsning, der skaber opmærksomhed og genererer optimalt udbytte for dig som kunde.

Referencer

Det er altid rart, at høre hvilke oplevelser andre har haft, inden man beslutter sig for at indlede et samarbejde. Læs derfor gerne med her og se hvad nogle af mine kunder siger om vores samarbejde.
{

Startex har igennem de sidste 3 år samarbejdet med Malene fra Märkbar Marketing. Malene har bl.a. designet tekstil koncepter, udviklet brand film til web, implementeret nyt web layout samt lavet diverse præsentationsmaterialer til print for os. Malene har en positiv og professionel tilgang og er god til at udfordre os med nye vinkler. Og samtidig er hun kompetent og kommerciel, hvilket giver os brugbare løsninger, der matcher vores kunders behov.

Heine Østergaard
Ejer

STARTEX

{

Vi har hos DKI Interior arbejdet sammen med Malene ved Märkbar omkring udvikling af diverse kreative koncepter over de senere år. Malene besidder et kommercielt og stærk konceptuelt syn, som kombineret med en god kundeforståelse, sikrer en optimal og inspirerende løsning af vores opgaver. Derudover udviser hun stor professionalisme, dedikation og empati i ethvert samarbejde. Jeg kan derfor give Malene de bedste anbefalinger.

Marianne Nielsen
Sales- and Product Manager

DKI INTERIOR

{

I forbindelse med lancering af en række film til vores kunder indgik vi et samarbejde med Malene ved Märkbar. Malene har designet animationer samt redigeret og klippet vores film, så de matcher den musikalske setting, vores film skal illustrere. Malene arbejder dedikeret og professionelt og besidder stærke grafiske kompetencer. Samtidig har hun en god kundeforståelse, der giver os et dynamisk samarbejde med inspirerende sparring og dialog omkring kreative løsninger.

Jesper Mikkelsen
Musiker & Indehaver

BEAT ALONG

{

Malene fra Märkbar Marketing hjælper os med de grafiske akut-opgaver, som vi ikke når in-house. Hun går til alle opgaver med stor entusiasme, uanset om det handler om en lille tekstrettelse eller en større opgave med design af emballager. Hun er skarp, hun er hurtig og så har hun den grafiske flair, der gør, at vi altid er trygge ved at aflevere opgaver til hende. Som person er Malene meget sympatisk og rar at omgås. Vi kan derfor kun give hende vores varmeste anbefalinger.

Gitte Nikolajsen
Marketingkoordinator

OX-ON

Malene Nørgaard Dall
Telefon: +45 42 70 77 55
Mail: kontakt@maerkbar-marketing.dk

Cookie- og privatlivspolitik
© Copyright 2023 Märkbar Marketing